Nga ideja në realizimin. Prej hekurit deri në "çelik inox" e qelq.

Bushati Metal Konstruktion është një kompani e orientuar nga konsumatori që
është e shpejtë, e thjeshtë dhe profesionale.

Me inxhinieri moderne, zejtari tradicionale dhe njohuri (know-how) inovative
duke ju përmbajtur rregullave dhe Normave Europiane garantojnë cilësi të
lartë dhe qëndrueshmërinë.

Konsultimi i mirëfilltë, planifikimi preciz, teknikë bashkohore të
projektimit me masa individuale duke ju përmbajtur rregullave dhe Normave
Europiane bën që kompania BMK të jetë gjithmonë një hap përpara.


Na provoni dhe binduni.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4